Các bài tập tiếng anh lớp 5

     

Bài tập tiếng Anh lớp 5 cho học viên luyện tập các dạng bài bác và cấu trúc cơ bản của giờ Anh lớp 5. Dưới đây là một số dạng bài bác tập tiếng Anh dành cho học sinh lớp 5 xuất hiện nhiều giữa những đề khám nghiệm tiếng Anh trên lớp.

Bạn đang xem: Các bài tập tiếng anh lớp 5

Một số dạng bài xích tập giờ Anh lớp 5

Test I: Circle the words have differently pronunciation:

1/ A. My B. Hungry C. Cry D. Fly

2/ A. this B. that C. Brother D. think

3/ A. sing B. seafood C. sugar D. science

4/ A. Door B. Food C. School D. Good

5/ A. Seafood B. Headache C. Meat D. Please

6/ A. Visited B. Wanted C. Played D. Needed

7/ A. Hi B. His C. Finish D. Six

8/ A. February B. Never C. Seven D. She

9/ A. table B. tennis C. time D. tired

10/ A. hour B. he C. hi D. hungry


Test II: Rerrange the words lớn make right sebtences:

have /a /I /fever /.

=> …………………………………….

is /you /What / the / with /matter /?

=> ……………………………………………

you / what’d / to lớn be / the / like / future / in ?

=> …………………………………

which / would / lượt thích / visit / you / lớn / ?

=> ………………………………………………………

go / Did / last / to lớn / year / you / Ha Long bay / ?

=> ……………………………………………………………

my / football / with / I / playing / friends / am / now / .

=> ……………………………………………………………

*
*

Don’t / with / play / knife / !

=> …………………………………………………………….

do / bởi / you / your / không tính tiền time / What / in / ?

=> …………………………………………………………………

Which / more / expensive / is / , / Hanoi / Vinh / or / city / .

=> …………………………………………………………….

Ha Long / more / bay / beautiful / is / .

Xem thêm: Tiếng Anh Lớp 11 Unit 2 Writing, Tiếng Anh 11

=> ……………………………………………………………

Test V: Read and answer questions:

My name’s Nam. I live in Ha Noi. I have two friends, Lan và Minh. Lan lives in da Nang. Minh lives in Can Tho. The weather in our places is not the same. This weekend, it will be cold và dry in Ha Noi, but it will be cool và sunny in domain authority Nang, và it will be hot & cloudy in Can Tho. The seasons are different, too. There are four seasons in Ha Noi: spring, summer, autumn & winter. But there are only two seasons in domain authority Nang and Can Tho: the dry season and the rainy season.

What’s his name ?

a. His name is phái mạnh b. His name’s Minh c. Her name is Lan

2. How many seasons are there in Can Tho?

a. 2 b. 3 c. 4

3. What are they?

a. The dry season và the sunny season

b. The dry season and the windy season

c. The dry season & the rainy season

4. What will the weather be like in Hanoi this weekend?

a. Cold and dry b. Cool and sunny c. Hot and cloudy

5. What will the weather be like in domain authority Nang this weekend?

a.cold và dry b. Hot & cloudy c. Cool & sunny

6. What will the weather be lượt thích in Can Tho this weekend?

a. Cold và dry b. Hot và cloudy c. Cool & sunny

Test III. Choose the best answer:1. What……. The matter with you?

A. Are B. Were C. Is

2…………….. Are you going tomorrow?

A.What B. Where C. Who

3. Did you clean the floor last Sunday?

A.Yes, I vị B. Yes, he is C. No, I didn’t

4. You should…………… some aspirins.

A. Take B. To take C. Taking

5. What…….. You vị tomorrow?

A. Is B. Are C. Will

6. What vì chưng you usually do……………….. Spring?

A. To lớn B. On C. In

7. What are you go next week? – I will ………………. On the beach

A. Write B. Build C sunbathe

8. Last Sunday he……… fishing.

A. Went B. Goes C. Going.

Test IV: Circle the differently words:

1. A. wentB. wroteC. playedD. clean
2. A. museumB. placeC. shopD. school
3. A. springB. goingC. doingD. skipping
4. A. feverB. headacheC. stomachacheD. letter
5. A. coolB. hotC. weatherD. cold
6. A. stadiumB. yesterdayC. tomorrowD. Today
7. A. isB. sheC. theyD. we
8. A. forB. heC. inD. on
9. A. watchB. listenC. wereD. read
10. A. wentB. playedC. cookedD. talked

Test V: Use the words to lớn write in the dialogue:

Linda: Where were you (1)………… summer, Peter?

Peter: I (2)……… at the seaside.

Linda: Where did you (3)………..?

Peter: I went to lớn Phu Quoc (4)……………

Linda: What did you do?

Peter: I (5)…………. A boat trip.

Linda: What was the trip (6)…………?

Peter: It was great.

Xem thêm: Một Vật Dao Động Điều Hòa Theo Phương Trình Lấy Độ Lớn Vận Tốc Của Vật Tại Vị Trí Cân Bằng Là

Linda: What’s that?

Peter: It’s a (7)…………. Of my trip.

Like photo was go last took island

Test VII: Viết đoạn văn nói đến người bạn bè bằng tiếng Anh (ngoại hình, tính cách, thích hợp điều gì về họ)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN chi TIẾT

Test I: 1. C 2. B 3. C 4. A 5. B 6. C 7. A 8. D 9. B 10. A

Test II:

I have a feverWhat is the matter with you?What’d you like to be in the future?What would you lượt thích to visit?Did you go to lớn Ha Long bay last year?I am playing foodball with my friends nowDon’t play with knifeWhat vị you vì in your không tính phí time?Which is more expensive, Hanoi or Vinh city?Ha Long cất cánh is more beautiful

Test V:1. B 2. A 3. C 4. A 5. C 6. B

Test III:1. C 2. B 3. C 4. A 5. C 6. B 7. C 8. A

Test IV:1. D 2. B 3. A 4. D 5. C6. A 7. A 8. B 9. C 10. A

Test V:1. last 2. Was 3. Go 4. Island 5. Took 6. Lượt thích 7. Photo

Test VII: học viên tự viết đoạn văn về fan thân


ID); ?>" data-width="" data-layout="button_count" data-action="like" data-size="large" data-share="true">ID); ?>" data-size="large">